Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی گاز از نیاز صنعت نفت به تجمیع تجهیزات آزمون نهایی محصولات تولیدی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها خبرداد و تاکید کرد: فرآیند بهره‌برداری در صنعت نفت یک روز هم نباید دچار وقفه شود.

به گزارش خبرنگار شانا، حسن منتظر تربتی عصر امروز (چهارشنبه، ۲۷ آذرماه) در آیین پایانی رویداد فناورانه «پترولیوم تیکاف» در محل پژوهشگاه صنعت نفت با بیان اینکه موضوع فناوری از ابتدای امسال مورد توجه ویژه مهندس زنگنه بوده است، گفت: وزیر نفت از ابتدای امسال به‌طور ویژه برای ایجاد یک اکوسیستم فناوری و نوآوری در وزارت نفت وقت گذاشته و روی این موضوع متمرکز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه وزارت نفت مصرف‌کننده‌ای بزرگ برای محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان است، اظهار کرد: اکوسیستم نوآوری و فناوری تنها یک رخداد نیست بلکه فرآیندی است که به حوصله نیاز دارد، با این حال برای دستیابی به نتیجه مطلوب تنگناهایی را هم پیش رو خواهد داشت.

معاون وزیر نفت در امور گاز برای معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری که در این آیین حضور داشت، درباره مشکلات فرآیند اکوسیستم نوآوری و فناوری توضیح داد: چند مشکل در این فرآیند وجود دارد که هر دو قشر مصرف‌کننده و دانش‌بنیان‌ها با آن درگیر هستند، از جمله آنها می‌توان به موضوع تضمین خرید محصولات تولیدی دانش‌بنیان‌ها و توانمندی مالی مورد نیاز اشاره کرد.

تربتی ادامه داد: موضوع مورد توجه در صنعت نفت ارتباط مداوم پایداری صنعت با بهره‌برداری است زیرا منفعت صنعت به‌گونه‌ای است که این جریان حتی یک روز هم دچار وقفه و آسیب شود، به این دلیل که چنانچه اقلام ساخت داخل آسیبی به فرآیند بهره‌برداری صنعت نفت وارد کند، هزینه گرانی به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه در زمان تشدید تحریم‌ها علیه ایران، موضوع فناوری و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان بیشتر مورد تاکید است، یادآور شد: رعایت استاندارد در تولید محصولات مورد نیاز صنعت نفت بسیار مهم است، ما استانداردها و مشخصات فنی را سختگیرانه می‌نویسیم، اما ممکن است باز هم تجهیز آماده شده برای استفاده با ابهام‌هایی روبه‌رو باشد بنابراین در اکوسیستم فناوری و نوآوری باید مرحله‌ای برای آزمایش نهایی تجهیزات و محصولات در نظر گرفته شود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزود: این مرحله نیازمند آمایشی از مجموعه توانمندی‌های تستی داخل کشور حتی از درون دانشگاه‌هاست، همچنین باید کارگاه‌هایی برای آزمون حوزه (فیلد) در نظر گیریم تا از کیفیت اقلام تولیدی اطمینان حاصل کنیم.

به گفته معاون وزیر نفت در امور گاز، بخش زیادی از اقلام مورد نیاز صنعت گاز بومی‌سازی شده است و شرکت ملی گاز ایران موضوع بومی‌سازی تجهیزات را به‌طور جدی پیگیری می‌کند، به گونه‌ای که اکنون تنها تعداد اندکی از اقلام این صنعت بومی‌سازی نشده‌اند.

وی تاکید کرد: باید زمینه را برای یاری رساندن مجموعه کاملی از تجهیزات در آزمون نهایی محصولات بومی‌سازی شده به صنعت نفت فراهم کرد، همچنین با توجه به آنکه امروزه گاز طبیعی ۷۵ درصد از سبد انرژی کشور را به خود اختصاص داده است و جایگاهی ویژه در زندگی مردم دارد، ضرورت دارد شرکت‌های دانش‌بنیان  برای کاهش وابستگی گام‌های مثبتی بردارند تا بتوانیم به سوی ارزش افزوده در صنعت گام برداریم.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۷۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی

به گزارش صدای ایران از شرکت توسعه نیشکر،تیم‌های امدادی و عملیاتی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی برای کمک به رفع آبگرفتگی مناطق مختلف کلانشهر اهواز و شهرستان کارون، به حالت آماده باش درآمدند.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، مدیرعامل شرکت راصد صنعت توسعه امروز شنبه (سوم دی ماه) با اعلام این خبر گفت که بنا به دستور دکتر ناصری مدیرعامل توسعه نیشکر و صنایع جانبی دو تیم عملیاتی با تجهیزات کامل در حالت آماده‌باش قرار دارند تا در صورت نیاز در هم‌افزایی با ارگان‌های متولی برای رفع آبگرفتگی وارد عمل شوند.

علیرضا کایدی بختیاری افزود: در سال‌های گذشته نیز همزمان با آبگرفتگی‌های گسترده در مناطق مختلف، این شرکت در راستای مسئولیت‌های اجتماعی در مناطق پیرامونی، با تمام امکانات و تجهیزات برای حل معضل آبگرفتگی ورود کرد.

وی از اعلام آمادگی این شرکت برای تولید انواع الکتروپمپ، پمپ و الکتروموتور در تفاهم با شهرداری و آب و فاضلاب اهواز خبر داد و گفت که برای رفع مشکلات شهری اهواز از هیچ کمکی فروگذار نخواهیم کرد.

به گفته مدیرعامل راصد صنعت توسعه، این شرکت به معنای واقعی در عمل، یک شرکت دانش‌بنیان است که در ساخت قطعات و تجهیزات مختلف در حوزه نیشکر و سایر دستگاه‌ها فعالیت دارد.

راصد صنعت توسعه از شرکت‌های تابعه توسعه نیشکر است که علاوه بر طراحی و اجرای سازه‌ها و ایستگاه‌های انتقال آب، زهاب و فاضلاب، توانسته به طراحی و تولید الکتروپمپ‌های تخصصی نیز دست یابد. این شرکت تاکنون برای شهرداری اهواز، پتروشیمی، آب و فاضلاب خوزستان، پالایشگاه آبادان، سد‌ها و نیروگاه‌های برق و… الکتروپمپ‌های تخصصی تولید و تعمیر کرده است.


دیگر خبرها

  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی